Selectează o Pagină

Termeni si conditii

Confidentialitate

endoscope.ro este in proces de inscriere in registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal.

Conform cerinţelor Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, modificată şi completată şi ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice, LEVELUP INNOVATION S.R.L. are obligaţia de a administra în condiţii de siguranţă şi numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizaţi despre dumneavoastră, un membru al familiei dumneavoastră ori o altă persoană.

Va rugam si deasemenea sunteţi obligat(ă) să furnizaţi datele, acestea fiind necesare pentru emiterea de documente fiscale si bineinteles procesarea comenzii. Refuzul dvs. determină imposibilitatea de a livra produsele achizitionate sau serviciile achizitionate. Informaţiile înregistrate sunt destinate utilizării de către operator şi sunt comunicate numai companiei de curierat ce va efectua transportul.

De asemenea, in baza unei cereri scrise, datate si semnate, expediate pe adresa LEVELUP INNOVATION S.R.L., Bulevardul ALEXANDRU IOAN CUZA, Nr. 17, sector 1, Bucuresti, va puteti exercita, in mod gratuit, urmatoarele drepturi:

 • o data pe an, sa vi se confirme faptul ca datele personale sunt sau nu prelucrate;
 • sa interveniti asupra datelor transmise;
 • sa va opuneti prelucrarii datelor pentru motive intemeiate si legitime legate de situatia lor particulara
 • sa solicitati stergerea datelor, cu exceptia situatiilor prevazute de lege.

LEVELUP INNOVATION S.R.L. stocheaza datele dumneavoastra pe serverele companiei gazduitoare a web shopului cu criptare SSL numai pentru scopurile enumerate mai sus.

Avand in vedere oferirea voluntara a datelor (nume , prenume , adresa , telefon , e-mail ) de catre dumneavoastra va dati deasemenea si acordul pentru prelucrarea lor doar pentru a atinge scopul acestui proces in totalitate si anume facturarea, confirmarea comenzilor, numai cu acordul prealabil al clientului totul conform legilor in vigoare.

Compania noastra nu vinde , nu inchiriaza datele si sunt folosite numai in scopurile enumerate.

 

Informatii prelucrare date personale

 

 

În calitate de Operator, răspundem de colectarea și procesarea datelor dumneavoastră cu caracter personal care au legătură cu activitatea noastră. Scopul prezentei Note de Informare privind protecția datelor este acela de a vă informa ce date cu caracter personal colectăm, motivul pentru care procesăm aceste date, cât timp le stocăm, care sunt drepturile dumneavoastră și cum le puteți exercita.

 1. CE DATE CU CARACTER PERSONAL UTILIZĂM?
 • date de identificare (nume si prenume, nume companie, CIF) ;
 • informații de contact (adresa de e-mail, numărul de telefon, persoana de contact);
 • date privind locația sau geolocalizarea (adresa, localitate, cod postal);
 • date de conectare și de localizare (cookie-uri) ;

Datele personale care vă privesc sunt furnizate direct de catre dumneavoastră.

 

 1. DE CE ȘI PE CE BAZĂ UTILIZĂM DATELE DUMNEAVOASTRĂ CU CARACTER PERSONAL?

Utilizăm datele dumneavoastră cu caracter personal în scopul executării procesului de vanzare, prin:

 • Administrarea sistemelor informatic incluzând şi continuitatea operațiunilor și asigurarea securității informatice;
 • Elaborarea de modele statistice individuale, bazate pe analiza numărului și frecvenței comenzilor efectuate
 • Elaborarea de teste şi modele statistice agregate pentru cercetare și dezvoltare, cu scopul de a îmbunătăți produsele și serviciile existente și de a crea unele noi;
 • Personalizarea ofertelor transmise în atenţia dvs. prin îmbunătăţirea calității serviciilor si ofertarea anumitor produse în funcție de situația şi profilul dvs.
 1. CUI TRANSMITEM DATELE DUMNEAVOASTRĂ CU CARACTER PERSONAL?

Pentru a îndeplini scopurile menționate mai sus, dezvăluim datele dumneavoastră cu caracter personal doar următoarelor persoane fizice și juridice:

 • Angajaților responsabili de gestiunea vanzarii;
 • Intermediarilor și partenerilor noştri contractuali în vederea gestionării comenzilor;
 • Instituţiilor abilitate
 • Prestatorilor de servicii;
 1. CÂT TIMP PĂSTRĂM DATELE DUMNEAVOASTRĂ CU CARACTER PERSONAL?

Informațiile de identitate furnizate în contextul vanzarii sunt păstrate de la unul la trei ani, în funcție de dreptul invocat. Cookie-urile și alte date de conectare și localizare stocate în dispozitivele noastre sunt păstrate timp de 12 luni de la data colectării.

 1. CARE SUNT DREPTURILE DUMNEAVOASTRĂ ȘI CUM LE PUTEȚI EXERCITA?

În conformitate cu reglementările de rigoare, dispuneți de următoarele drepturi:

 • Drept de acces: puteți obține informații privind procesarea datelor cu caracter personal precum și o copie a acestor date cu caracter personal.
 • Drept de rectificare: în cazul în care considerați că datele dumneavoastră cu caracter personal sunt incorecte sau incomplete, puteți cere ca aceste date să fie modificate în mod corespunzător.
 • Drept de ștergere: puteți solicita ștergerea datelor cu caracter personal, în măsura permisă de lege.
 • Drept de restricționare: puteți cere restricționarea procesării datelor cu caracter personal.
 • Drept de obiecție: puteți obiecta în privința procesării datelor cu caracter personal, pe motive legate de situația dumneavoastră specifică. Aveți dreptul deplin de a obiecta împotriva procesării datelor dumneavoastră cu caracter personal în scopuri de promovare directă, care includ crearea de profiluri legate de promovarea directă .
 • Dreptul de a vă retrage consimțământul: în cazul în care v-ați dat consimțământul cu privire la procesarea datelor cu caracter personal, aveți dreptul să vă retrageți consimțământul oricând.
 • Dreptul la transferabilitatea datelor: în cazul în care acest lucru este legal, aveți dreptul să solicitați să vă fie returnate datele cu caracter personal pe care ni le-ați furnizat sau, dacă acest lucru este fezabil tehnic, să solicitați transferul lor unei părți terțe.

 

Dacă doriți să vă exercitați drepturile evocate mai sus, trimiteți-ne o scrisoare sau un e-mail la următoarea adresă: office@endoscope.ro